Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Compania care administrează site-ul http://www.vetgrooming.ro/, este SC Vet Diagnostic SRL, numită în continuare Vet Grooming, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/7255/2008  şi având Codul Unic de Înregistrare: RO23766130.

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidenţialitate de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acesteia. Vet Grooming îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare în prealabil. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina "Politica de confidentialitate".

1. Informaţii personale.

Sunteţi de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe www.vetgrooming.ro să înceapă imediat după indeplinirea tuturor formalităţilor de înregistrare cerute. Informaţiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa şi alte informaţii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informaţii, accesaţi "Autentifică-te". Prin accesarea contului şi utilizarea parolei personale sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea acestora. Vet Grooming nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

2. Securitatea datelor personale.

Accesarea www.vetgrooming.ro implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate şi prelucrate de Vet Grooming. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoţiile Vet Grooming sau despre orice alte promoţii sau activităţi desfăşurate de Vet Grooming prin orice mijloace de comunicare (poştă, e-mail, telefon, SMS, etc.). Vet Grooming se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi. Datele Dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităţilor în drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile in vigoare.

Vet Grooming certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţa cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea nu are un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere Vet Grooming să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;
b. dreptul de a cere Vet Grooming să rectifice, actualizeze, blocheze sau şterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere Vet Grooming să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
d. dreptul de a cere Vet Grooming să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.
e. dreptul dumneavoastră de a notifica în scris Vet Grooming că renunţaţi la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile şi fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediţie conform legii române. Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru către client sau pentru care a fost făcută proba sau instalarea.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul www.vetgrooming.ro, va fi considerată o tentativa de fraudare a site-ului www.vetgrooming.ro şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această acţiune.