Termene si conditii

 

Termeni şi condiţii

Compania care administrează site-ul http://www.vetgrooming.ro/, este SC Vet Diagnostic SRL, numită în continuare Vet Grooming, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/7255/2008  şi având Codul Unic de Înregistrare: RO23766130.

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidenţialitate de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acesteia. Vet Grooming îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare în prealabil.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. Vet Grooming îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina "Termeni de conditii ".

1. Dreptul de autor

Întregul conţinut al site-ului www.vetgrooming.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea Vet Grooming şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al Vet Grooming a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

2. Accesul la informaţiile de pe site

Vet Grooming garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.vetgrooming.ro şi nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Vet Grooming fără acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea răspunderii pentru produse şi servicii

Produsele şi serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător şi, de asemenea, în limita stocului disponibil. Vet Grooming nu oferă nici o garanţie în mod expres sau implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la funcţionarea acestui site, informaţia, continuţul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Vet Grooming şi furnizorii săi îşi rezervă dreptul să modifice specificaţiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Vet Grooming nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul www.vetgrooming.com, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii fiecărei mărci. Toate produsele sunt însoţite de certificatul de garanţie original emis de Vet Grooming prin calitatea sa de importator direct. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Vet Grooming oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Vet Grooming de la acest client.

4. Limitarea răspunderii pentru preţuri

Preţurile prezentate includ TVA, nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. In cazul livrarilor prin curierat, pe langa pretul produselor se vor adauga taxele postale si taxa ramburs, percepute de compania de curierat, daca valoarea comenzii nu depaseste suma de minim 500 RON cu TVA inclus.

5. Limitarea răspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere natională şi, astfel, se va face oriunde în Romania. Vet Grooming îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin confirmare online (de către client) sau prin confirmare telefonică. Livrarea produselor se va face contra cost pe tot teritoriul Romaniei.În cazul livrărilor prin curierat, pe langă preţul produsului se va aplica taxa ramburs, percepută de către compania de curierat rapid. Aceste taxe nu depind de Vet Grooming. Vet Grooming îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vet Grooming care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzanţelor legii româneşti.Înainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de către curier. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni înca o dată dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienţii se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. Vet Grooming îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată; dovada plăţii trebuie trimisă către Vet Grooming la adresa de e-mail office@vetdiagnostic.ro . Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Vet Grooming.

7. Limitarea răspunderii pentru garanţia produselor

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţia Vet Grooming emisă prin calitatea sa de importator direct, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie.

8. Limitarea responsabilităţii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care vizitează site-ul www.vetgrooming.ro pot face comentarii la adresa acestuia şi a produselor pe care la oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. Vet Grooming îşi rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conţinut ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, care tulbură în vreun fel viaţa privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conţin viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Vet Grooming nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată să platească vreun un fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societăţii Vet Grooming şi afiliaţilor/asociaţilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum şi dreptul de a o distribui oriunde în lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conţinutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Vet Grooming nu îşi asumă nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conţinutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeaşi limitare a responsabilităţii ca şi restul conţinutului de pe site.

9. Limitarea responsabilităţii pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul www.vetgrooming.ro este găzduit de serverele unei terţe firme. Societatea Vet Grooming nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificari ale site-ului, setări, sau actualizari. Vet Grooming nu va putea fi facută raspunzatoare pentru erorile aparute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.vetgrooming.ro. Vet Grooming nu raspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.vetgrooming.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

10. Litigii si dispoziţi finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe www.vetgrooming.ro sau de informaţiile prezentate pe acest site şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor româneşti de judecată, parţile alegând competenţa instanţelor de pe raza judeţului Bucuresti. Clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri odată ce îşi exprimă acordul faţă de acest Contract cu Clienţii.

11. Modificarea paginilor de informare

Toate paginile de informare prezente pe vetpetshop.com pot suferi modificati fara un anunt in prealabil, in vedera imbunatatirii calitatii serviciilor noastre. Din aceasta cauza va rugam sa verificati periodic informatiile prezentate in aceste documente, mai ales inaintea lansarii unei comenzi online.

12.Specificatii si poze ale produselor

Specificatiile si fotografia produsului au caracter informativ si pot fi diferite fata de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila, neconstituind obligativitate contractuala.

Bazat pe OpenCart Tradus de ShopThemer
Vet Grooming © 2023